Koronavirusi, policia dhe ushtria kontrolle në Shkodër

Policia dhe Ushtria zhvillon kontrolle edhe në Shkodër në kuadër të masave për parandalimin e përhapjes së koronavirusit, duke kërkuar vetëkarantinimin personave që kanë udhëtuar në Itali dhe Greqi. Fotot nga LSA