Koronavirusi, ndalohen takimet me pacientët

Dy të prekurit e parë nga koronavirusi janë izoluar në ambientet e spitalit Infektiv menjëherë pasi janë konstatuar se janë të prekur nga ky virus. Menjëherë pas kësaj, në spitalin Infektiv ka nisur dhe disinfektimi i ambienteve, ndërsa janë shtuar edhe masat e sigurisë. Gjithashtu familjarët nuk lejohen të hyjnë për të takuar pacientët. Foto: LSA