Korça, më e bardhë se kurrë!

Reshjet e dendura të borës vijojnë pa ndërprerje në Korçë. LSA na ka sjellë foto nga Korça sot ndërkohë që është lajmëruar se mësimi është pezulluar dhe për nesër.
“Aksidente komike”
21/01/2018 - 14:04
Të jetosh brenda një tubi
19/01/2018 - 19:27