Korça, më e bardhë se kurrë!

Reshjet e dendura të borës vijojnë pa ndërprerje në Korçë. LSA na ka sjellë foto nga Korça sot ndërkohë që është lajmëruar se mësimi është pezulluar dhe për nesër.
Zbulohen pankartat
27/01/2018 - 10:19
Foto fantastike nga Toka
25/01/2018 - 18:09