Komisioni i Venecias vizitë në Tiranë

Më 11 tetor do të jenë gati konkluzionet e Komisionit të Venecias, nëse presidenti Ilir Meta ka shkelur ose jo Kushtetutën me vendimin për zhdekretimin e zgjedhjeve të 30 qershorit. Kështu është shprehur një nga anëtarët e delegacionit të këtij Komisioni, pas përfundimit të takimit mes tyre dhe anëtarëve të Komisionit hetimor. Një ditë më parë delegacioni i Komisionit të Venecias pati edhe një seri takimesh me përfaqësues të shtetit dhe politikës. Foto LSA

FOTOGALERI TJERA

Kukësi-Laçi përmes fotove

01/09/2019 - 20:32

"Hiti" i vjeshtës

31/08/2019 - 14:56

"Të pikturosh" ndjenjat

30/08/2019 - 13:29