Kolltukët e shtëpisë, ja tendencat e fundit

Nëse një herë e një kohë, kolltuku ishte pjesëz e divanit, kombinuar me stilin dhe ngjyrat e dhomës së ndënjes, sot dizenjuesit nga e gjithë bota e duan "protagonist" në mobilim. Kolltukë me ngjyra dhe minimaliste në stil, me një qëllim të vetëm: të bëjë të ndihet komod këdo që ulet mbi ta dhe që nuk zë hapësirë apo nuk ndikon në mënyrën e mobilimit.