Kjo është suita më e shtrenjtë në botë

Suita më e shtrenjtë e hotelit në botë kushton 176.500 euro për dy netë dhe gjendet në Las Vegas, në brendësi të Palms Casino Resort. Ajo që e bën kaq të kushtueshme këtë suite prej pothuajse 900 metrash katrorë, janë veprat e artit të artistit më të pasur në botë, ende në jetë, Daniem Hirst (pasuria e tij llogaritet në 215 milionë paundë)