Këto kafshë po që dinë të pozojnë para kamerës

Nëse keni menduar se jemi të vetmit që mund të dalim mirë në foto e keni menduar gabim. Jo vetëm njerëzit por dhe kafshët dinë të pozojnë, si këto këtu për shembull në këtë fotogaleri...
Magjia e "Arena Kombëtare"
10/11/2019 - 20:42
Halloween në Tiranë
31/10/2019 - 22:47