Këto imazhe në Porto Palermo do ju lënë pa fjalë

Kalaja e Porto Palermos është një monument i trashëgimisë kulturore e ndërtuar në një gadishull midis Himarës dhe Qeparoit, ku LSA-ja ka realizuar disa imazhe fantastike që të ngjallin dëshirën për të shkuar në plazh.