Këtë dimër çantat janë të vogla dhe të çmuara

Të vogla, të çmuara dhe që bien në sy, madje edhe gjatë ditës. Këto janë propozimet që sjellin shtëpitë e mëdha të modës për sezonin vjeshtë-dimër 2018. Çanta që vjedhin vëmendjen dhe përbëhen nga kadifja (një 'must' i këtij sezoni) apo me perla, Borse che richiamano attenzione e che piaçiono in velluto (un must della stagione) o con le perle, por edhe me qëndisma dhe thekë: gjithçka është e vlefshme nëse kanë pamje elegante dhe luksoze.