Këta janë njerëzit më të pafat në botë!

Të gjithë kemi ditët tona të mira dhe të këqija. Por ndonjëherë, situatat fatkeqe mund të shndërrohen në tregime qesharake që mund të tregohen me kalimin e kohës. Në këtë fotogaleri do të gjeni njerëzit më të pafat. Hidhini një sy se mos ndoshta e gjeni veten te ndonjë nga fotot...