Këshilla për t'u kthyer në formë pas lindjes

Kur na lind një fëmijë nuk kemi shumë kohë për të vajtur në palestër. Por të gjithë nënat e reja duan të rikthejnë trupin në formë sa më shpejt të jetë e mundur. Nëna e 3 fëmijëve Olga Baykina tregon për "Bright Side" disa ushtrime që mund t'ju ndihmojë të digjni kaloritë dhe të kaloni momente zbavitëse me beben tuaj. Përpiquni t'i ushtroni këto pozicione çdo ditë dhe kujdesuni që bebja të jetë i sigurt fillimisht. Shijojeni proçesin dhe përdoreni si kohë argëtimi me beben tuaj, i cili me siguri që do ta pëlqejë një gjë të tillë.