Këshilla mode: lule, lule, lule

Simbolizojnë dhe shprehin forcën e rilindjen së natyrës pas të ftohtit dimëror. Fuqia e luleve është në dhurimin e gëzimit dhe bukurisë. Frymëzojnë gjithnjë poetët e artistët. Duken sikur kanë dalë nganjë pikturë veshjet e paraqitura në pasarela të sfilatave për koleksionin pranverë-verë 2019. Bota e modës ofron kështu një buqetë me shumë fantazi. Këshila për këtë sezon nga emrat e mëdhenj të modës është :lule, lule, lule.