Keni vizituar plazhe të tillë?

Plazhe të mrekullueshëm, shumë të famshëm dhe të frekuentar, e mbi të gjitha: super të fotografuar. Si mund t'i rezistosh tundimit për të mos marrë me vete imazhe të tilla të mrekullueshme? Ja 10 copëza parajse, që i japin flatra imagjinatës dhe të 'nisin' larg me pushime.
Magjia e të jetuarit vetëm
10/03/2018 - 19:24
Taksia e së ardhmes!
09/03/2018 - 21:05