Keni kaluar ditë të vështirë? Ka dhe më keq...

Të gjithë mund të kemi një ditë jo të mirë, planet të mos shkojnë si duhet dhe të na duket sikur tërë universi është kundër nesh. Nëse dita juaj nuk ka shkuar sipas planit, qetësohuni sepse të tjerë përjetuan edhe më keq.