Kartolinë nga Qerreti

Deri para pak vitesh nuk frekuentohej thuajse fare si plazh, sot dhuron spektakël me pamjen e bukur dhe të ruajtur disi më mirë se bregdeti i durrësit. Qerreti, fshati turistik pranë Kavajës është kthyer në një atraksion turistik dhe LSA na solli këto foto të mrekullueshme të perëndimit të diellit atje.
Parajsa në tokë!
19/08/2019 - 22:43
Kalabria që nuk njihnit
14/08/2019 - 10:29