Kaosi pas prishjeve në Astir

Një ditë pas shembjes së banesave në "Unazën e Re" pamja atje vjen me foto. Jane demtuar 33 banesa gjate dites se djeshme. Policia e Tiranës ka proceduar 26 banorë të Astirit për sulmin me gurë, sende të forta dhe bomba molotov ndaj punonjësve të Policisë./ FOTO LSA