Kafshë të tilla me siguri nuk keni parë

Një fotograf udhëtoi botën që kapte në foto disa kafshë që rrezikojnë të zhduken shumë shpejt. Në librin e tij , fotografi i mirënjohur Tim Flach ka dokumentuar projektin e tij disa vjeçar. Këto janë disa nga kafshët që ai ka fotografuar, ku bien në sy edhe mimikat e veçanta dhe të habitshme të tyre.
Magjia e "Arena Kombëtare"
10/11/2019 - 20:42
Halloween në Tiranë
31/10/2019 - 22:47