Justin dhe Hailey në vorbullën e tyre të dashurisë

Justin Bieber dhe tashmë bashkëshortja e tij ,Hailey Bieber flasin për revistën “Vouge”sesi po shkon mardhënia e tyre pas martesës. Çifti tregon se për ta “martesa është shumë e vështirë". Ne setin e fotove ata jane te veshur me veshje te Dolce and Gabbana, Paco Rabanne dhe Stella McCarteny.