Johnny Depp në Poloni për koncertin

Thashethemet mbi shëndetin e tij, pas daljeve në Rusi ku dukej shumë i zbehtë dhe i dobësuar, kanë bërë që menaxherët e artistit të marrin vendime drastike për të mos rritur më shumë pëshpëritjet
Shpallet fotografia e vitit
15/04/2018 - 09:14
Këtu vinë vajzat!
13/04/2018 - 18:08