Jeta 'e ëmbël' në Barbados

Barbados është një ishull i vetëm dhe është vendi ideal për një 'arratisje dashurie', pushime dinamike, eksperienca kulturore apo thjesht për t'u relaksuar në brigjet e tij me rërë dhe ujërat e kristalta, e duke shijuar kuzhinën vendase. Meqë jo të gjithë i kanë mundësitë për të vajtur, ne po ju sjellim Barbadosin më pranë.
Kur orangutangu bën "selfie"
12/12/2017 - 08:55
Dëbora zbardh Dajtin
10/12/2017 - 22:14
Partizani-Teuta 2-1
10/12/2017 - 21:09