Jeta 'e ëmbël' në Barbados

Barbados është një ishull i vetëm dhe është vendi ideal për një 'arratisje dashurie', pushime dinamike, eksperienca kulturore apo thjesht për t'u relaksuar në brigjet e tij me rërë dhe ujërat e kristalta, e duke shijuar kuzhinën vendase. Meqë jo të gjithë i kanë mundësitë për të vajtur, ne po ju sjellim Barbadosin më pranë.
Parajsa në tokë!
19/08/2019 - 22:43
Kalabria që nuk njihnit
14/08/2019 - 10:29