Jeta 'e ëmbël' në Barbados

Barbados është një ishull i vetëm dhe është vendi ideal për një 'arratisje dashurie', pushime dinamike, eksperienca kulturore apo thjesht për t'u relaksuar në brigjet e tij me rërë dhe ujërat e kristalta, e duke shijuar kuzhinën vendase. Meqë jo të gjithë i kanë mundësitë për të vajtur, ne po ju sjellim Barbadosin më pranë.
Kur dështon në gatim
15/01/2018 - 17:08
Kur natyra krijon kryevepra
14/01/2018 - 15:58
Kukësi-Fenerbahce 2 me 2
13/01/2018 - 20:50