Jeni lodhur nga qyteti i zhurmshëm? Vizitoni këto vende!

Ne të gjithë kemi idetë tona se si është të shkosh në fshat. Ajo cfarë kemi në mendje është ajri i pastër, një dendësi e vogël e popullatës dhe një atmosferë komode. Në këtë fotogaleri do të gjeni disa fshatra mahnitëse dhe të jashtëzakonshme që thjesht do t'ju lënë pa fjalë. Duhet t'i vizitoni me patjetër!
Magjia e "Arena Kombëtare"
10/11/2019 - 20:42
Halloween në Tiranë
31/10/2019 - 22:47