Java afrikane në fotografi

Një seleksionim i fotove më të mira nga mbarë Afrika dhe afrikanët në mbarë botën për javën që po lemë pas.
Kur orangutangu bën "selfie"
12/12/2017 - 08:55
Dëbora zbardh Dajtin
10/12/2017 - 22:14
Partizani-Teuta 2-1
10/12/2017 - 21:09