Java afrikane në fotografi

Një seleksionim i fotove më të mira nga mbarë Afrika dhe afrikanët në mbarë botën për javën që po lemë pas.
Opozita bllokon foltoren
01/02/2018 - 11:18
Ja si bëhet joga e vërtetë
31/01/2018 - 14:36
Shtëpi vetëm për 1 euro
30/01/2018 - 19:28