Java afrikane në fotografi

Një seleksionim i fotove më të mira nga mbarë Afrika dhe afrikanët në mbarë botën për javën që po lemë pas.
Mosbindja civile në Elbasan
05/04/2018 - 16:30
Si mund të ndodhin këto?
04/04/2018 - 19:50