A janë këto fotografitë më mahnitëse të dasmave?

Këto fotografi mahnitëse tregojnë çiftet duke realizuar dasmat e tyre në destinacione të ndryshme në të gjithë botën, me sfonde që vargjet malore dhe madje edhe Rrugën e Qumështit. Imazhet janë përzgjedhur si pjesë e përzgjedhjes vjetore të 'Junebug Wedding' të fotove më të bukurua të dasmave në të gjithë botën. Ndërsa në konkurs janë dorëzuar rreth 5000 fotografi.