Ja trended e modës që do rezistojnë edhe në 2019

Nga ‘animalier’ tek thekët; nga xhinsi tek puplat, nga bizhuteritë e cmuara tek ‘fuqia e luleve’. Po t’i hedhim një sy të shpejtë propozimeve të prezantuara në pasarelë për sezonin e ardhshëm, shumë trende nuk do largohen nga garderoba, përkundrazi. Do jenë shumë në modë dhe në fund të fundit, kur diçka funksionon, përse ta ndryshojmë?