Ja pishinat më të çuditshme në botë

Për të shpëtuar nga i nxehti i verës, shpesh bëhet një zhytje në pishinë. Por, i mazhi klasik i tyre, duket se është kaluar tashmë. Nëpër botë, gjithnjë e më shumë po përhapen dizenjo të çuditshme dhe unike. Në Orlando, Florida, gjendet për shembull një pishinë në formë akulloreje, ndërkohë që në Filipine paraqet interes një pishinë me formën e një këmbe. Mes më të çuditshmeve është pishina në formën e një kitarre në Kanada, apo ajo në formën e një pianoje, bashkë me tastet, në Florida.