12 stadiumet Ruse që do të presin Kupën e Botës

Kanë mbetur dhe 8-të ditë nga ceremonia hapëse e Kupës së Botës, që këtë vit zhvillohet në Rusi. Por kush janë 12 stadiumet që do të presin ndeshjet e këtij kompeticioni.