Foto që do tju lënë pa fjalë

Ja disa foto ,të cilat do tiu lënë pa fjalë A ju kujtohet fotografia juaj e parë e bërë me një aparat të thjeshtë fotografi,ku ne kishim vetëm një mundësi ta bënim saktë,dhe ngjyrat asnjëherë nuk ishin të duhurat dhe shpeshherë rezultati i fotos është me sy të kuq dhe flokë të shpurisur? Ja disa foto të realizuara nga fotografi meksikan Omah,të cilat do tju lënë pa fjalë me realizimin e tyre.