Inspirimi i të gjitha nënave, me vajzën në krahë në Miss Italia

Ajo quhet Alessia Spagnulo dhe është 24 vjeçare. por është bërë inspirimi i të gjitha nënave të reja pasi i shfaq në Miss Italia më vajzën e saj 5 muajshe në krahë. Spagnulo erdhi për të marrë pjesë në edicionet e konkursit të bukurisë me Chloe-n e vogël dhe tregoi se të gjithë duhet të ndjekin ëndërrat e tyre por duke mos hequr dorë nga të qenurit nënë. Zgjedhjet u mbajtën në Romë në Empire Palace, në prag të konkursit 'Miss 365'. Fituesit do të shpallen në fund të janarit për të arrë pjesë në finalet e shtatorit.