Impianti luksoz i kuajve

Show dhe garat me kuaj janë sporte shumë të përhapura në Qatar. Të gjithë kuajt garues akomodohen në hotelin me 7 yje e dizenjuar vetëm për kujdesjen e këtyre kafshëve madhështore. Gjithashtu ky impiant është pagëzuar me emrin "Hollywood-i" i kuajve.