Imazhe-ikonë të grave protestuese

Këto janë disa nga fotografitë që dëshmojnë forcën e madhe të grave në mbarë botën për të protestuar dhe për të treguar që kurrsesi nuk mund të quhen "seksi i dobët"
Magjia e "Arena Kombëtare"
10/11/2019 - 20:42
Halloween në Tiranë
31/10/2019 - 22:47