Imazhe dramatike, në det për t'i shpëtuar zjarrit

Imazhe tronditëse vinë nga plazhi i Argyri Akit në Nea Makri, ku qindra banorë të zonës dhe turistë hynë në det për të mbrojtur veten nga zjarri shkatërrues që po djeg Atikën lindore.