Iluzionet optike që ju trullosin

Këto foto mund t’ju trullosin. Iluzionet optike në këto imazhe ju krijojnë idenë sikur pamja që shfaqet në të është e vërtetë por jo, duhet t'i shihni dy herë për t'i kuptuar. Hidhini një sy fotogalerisë dhe shihni “magjinë” e iluzionit optik.