Për hipizëm me… ‘art’ në kokë

‘Royal Ascot’ nuk është vetëm eventi i hipizmit më i rëndësishëm në botë, por mbi të gjitha është ngjarja e shumëpritur nga borgjezia dhe fisnikëria angleze për të treguar paraqitjet më ekstravagante.
Bayern "zbarkon" në Doha
04/01/2018 - 18:38
Të krijosh art nga gjethja
04/01/2018 - 16:08