Për hipizëm me… ‘art’ në kokë

‘Royal Ascot’ nuk është vetëm eventi i hipizmit më i rëndësishëm në botë, por mbi të gjitha është ngjarja e shumëpritur nga borgjezia dhe fisnikëria angleze për të treguar paraqitjet më ekstravagante.
Zbardhet Librazhdi
27/02/2018 - 18:45
Tirana më e bukur se kurrë
27/02/2018 - 17:12