Hijet që na bëjnë konfuzë

Hijet mund të prodhojnë disa iluzione të pabesueshme optike dhe të shfaqen në format dhe vendet e papritura. Këtë gjë e vërteton kjo fotogaleri më së miri ku na duhet t'i shohim dy herë fotot e mësipërme për ti kuptuar.