Hëna e përgjakur e parë nga Tirana

Mbrëmjen e së dielës ndodhi eklipsi i plotë hënor dhe nuk do të ketë një tjetër deri në 2021. Hëna e përgjakur është parë dhe në Tiranë dhe LSA na solli fotot e këtij momenti fantastik.
Skulptura të mahnitshme 3D
27/12/2017 - 15:26
Aksident në autostradë
27/12/2017 - 13:08