Hëna e përgjakur e parë nga Tirana

Mbrëmjen e së dielës ndodhi eklipsi i plotë hënor dhe nuk do të ketë një tjetër deri në 2021. Hëna e përgjakur është parë dhe në Tiranë dhe LSA na solli fotot e këtij momenti fantastik.
“Aksidente komike”
21/01/2018 - 14:04
Të jetosh brenda një tubi
19/01/2018 - 19:27