Hëna e përgjakur e parë nga Tirana

Mbrëmjen e së dielës ndodhi eklipsi i plotë hënor dhe nuk do të ketë një tjetër deri në 2021. Hëna e përgjakur është parë dhe në Tiranë dhe LSA na solli fotot e këtij momenti fantastik.
Zbulohen pankartat
27/01/2018 - 10:19
Foto fantastike nga Toka
25/01/2018 - 18:09