Hëna e përgjakur dhuron spektakël në Tiranë

Edhe në Tiranë si në shumë vende të botës, u regjistrua eklipsi më i gjatë i hënës për këtë shekull. Hëna kaloi përmes qendrës së hijes së Tokës dhe mori gradualisht një ngjyrë të kuqe ose të kafe të kuqërremë.
Magjia e "Arena Kombëtare"
10/11/2019 - 20:42
Halloween në Tiranë
31/10/2019 - 22:47