Hapet Panairi i Librit “Tiranë 2019”

U hap ditën e sotme në orën 9:00 Panairi i Librit “Tiranë 2019” në Pallatin e Kongreseve. Ky do panair përbëhet nga rreth 200 shkrimtarë, krijues, përkthyes dhe nga disa përfaqësi nga institucione të huaja që meren me libra. Panairi do përfundojë në datën 17 Nëntor.