Grekët shohin "ferrin" me sy

Një tragjedi që nuk dihet se kur do të mbarojë ajo që po ndodhë në Athinë, ku zjarret kanë shkaktuar deri tani 60 të vdekur dhe gati 200 të plagosur. Bilanci është ende provizor ndërkohë që zjarret vazhdojnë të jenë aktive në ditën e dytë dhe zjarrfikësit e kanë të pamundur ti zotërojnë.