Gjithçka keni humbur nga protesta e 16 marsit

Në vijim të disa protestave më parë, ajo e 16 marsit zgjati plot 4 orë dhe përfshiu thuajse gjithçka: Që nga fëmijët përballë policëve, tregtarëve të ujit, murgeshave, sehirxhinjve që kishin lënë punën për të parë ç’bëhej, e deri tek ata protestues që, ‘armë’ të tyre bënë pllakat e rrugës. Fotot e shkrepura nga Isa Myzyraj sjellin detajet që mund të keni humbur nga kjo protestë e opozitës.