Gjithcka humbët nga protesta e grave sot!

Edhe këtë vit në Tiranë 8 Marsi i gjeti gratë në festë, punë dhe në protestë. Një grup të rinjsh marshuan drejt Ministrisë së Shëndetësisë ku kërkuan drejtësi dhe barazi. FOTO:LSA