Gjiknuri hyn ne Kuvend ndersa punetoret e By Pass protestojne

Punëtorët e kompaninë nënkontraktore të by-pass Fier-Vlorë po protestojnë para Kuvendit të cilët nuk kanë marrë pagat. Ata kërkojnë të ballafaqohen me ministrin e Transporteve Damian Gjiknuri. Ata mbajnë në duar pankarta ku shkruhet: "Zv/ kryeministër kthe timonin nga punonjësit e By-Pass të Fiert dhe Vlorës" "Po na falimentoni!". Punëtorët e 48 firmave nënkontraktore dhe furnitore që ndërtuan një pjesë të Bypass-it Fierit kanë dalë disa here ne protesta, por sot është hera e para që e ngrene zerin perpara parlamentit. Janë 600 punonjës të bypass-it të Fierit dhe 350 të bypassit të Vlorës që nuk kanë marrë pagat e 1 viti e gjysmë. Punëtorët mbështeten në protestë dhe nga deputetë të PD-së. Foto: LSA