Gjeni’ apo dembel, ju si mendoni?!

Të gjithëve mund të na ketë ndodhur që të kemi një detyrë dhe të jemi shumë të lodhur për ta bërë atë. E nuk janë të pakta rastet që kemi gjetur zgjidhje alternative, për t’i realizuar pa u lodhur shumë, e na është dukur vetja si “gjeni”. Por te kjo fotogaleri më tepër se sa zgjidhje gjeniale, duket se anojnë më tepër tek dembelizmi.